علی خواجه وند، مسئول تعویض قرآن های مستعمل با قرآن های جدید در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، اظهارداشت: چندین سال است که طرح تعویض قرآن های مستعمل با قرآن های جدید در نمایشگاه قرآن انجام می شود و با اقدامات انجام شده، در نمایشگاه امسال نیز این طرح اجرا می شود.
وی افزود: بازدیدکنندگان می توانند قرآن های کهنه ای که نمی دانند آن ها را کجا قرار دهند به نمایشگاه قرآن بیاورند و در ازای آن قرآن های جدید دریافت کنند.
خواجه وند ادامه داد: این طرح دو استفاده دارد که یکی از آن ها جمع آوری قرآن های مستعمل است که آن ها را با احترام جمع آوری می کنیم و تبدیل به مقوا می شود و جلد های جدید از آن ها درست می شود و از طرف دیگر با تعویض قرآنهای مستعمل با قرآنهای جدید که از ناشران نمایشگاه خریداری می شود باعث تقویت بیشتر بخش ناشران قرآنی و دینی می شویم که با استقبال زیادی هرساله روبرو می شود.
وی در خصوص هزینه های پرداختی به ناشران نیز گفت: مبلغی که برای این قضیه پیش بینی شده است مبلغ قابل توجه ای است و امیدوارم که تا آخرین روز نمایشگاه ادامه پیدا کند و محدودیتی را در این راستا شاهد نباشیم .
مدیر کمیته تشریفات نمایشگاه قرآن در خصوص شرایط تعویض این قرآن ها اظهار کرد: این طرح صرفا برای خانواده هایی است که قرآنی مستعمل در منزل دارند و برای تعویض آن به نمایشگاه مراجعه می کنند و تقاضا می شود قرآن های مساجد و حسینیه ها را برای تعویض نیاورند زیرا با توجه به محدودیت های مالی نمی توانیم در روزهای آتی به سایر مردم قرآن اهدا کنیم.
وی درباره تعداد قرآن هایی که هر روز برای تعویض در اختیار غرفه داران قرار می گیرد گفت: هر روز ٣٠٠جلد کتاب بر اساس روند پیش گرفته شده پیش بینی شده است و بازدیدکنندگان می توانند با در دست داشتن قرآن های مستعمل خود قرآن های جدید را بدون پرداخت هیچ مبلغی دریافت کنند.
خواجه وند در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های موجود به هرخانواده یک قرآن اهدا می شود و امیدواریم مراجعه کنندگان توقع تعویض مفاتیح و سایر ادعیه هارا با قرآن نداشته باشند و همکاری لازم را با مسولین غرفه داشته باشند.
انتهای پیام 313/17
نظر شما